۱۳۹۲ شهریور ۱۸, دوشنبه

تاریخ تمدن مجموعه کامل یازده جلدی در یک جلد

ویلیام جیمز دورانت (۵ نوامبر ۱۸۸۵ - ۷ نوامبر ۱۹۸۱)، فلسفه‌دان، تاریخ‌نگار و نویسنده آمریکایی است.
بر خلاف دیگر تاریخ‌نگاران که تنها تمرکزشان روی وقایع تاریخی و سیر تمدن بشری بود، وی در اثر خود به عوامل تمدن‌ساز در طول تاریخ نیز توجه می‌کند. در این باره از او نقل‌قولی دارد که چنین است: «تمدن رودی است با دو ساحل». این نقل قول بطور ضمنی به این مساله اشاره دارد که تاریخ‌نگاران اغلب نهایت توجه و دقت خود را صرف رودخانهٔ در جریان تاریخ نموده‌اند که معمولاً پرآشوب و پرهیاهوست و اجازهٔ برداشت‌ها و تفاسیر صحیح را نمی‌دهد. در مقابل او دیدگاه دیگری را مطرح می‌کند که در آن حواشی تاریخ و تمدن -ساحل‌ها- می‌توانند به اندازهٔ خود متن تاریخ مهم باشند. به نظر او، همهٔ مردمانی که در طول تاریخ خانه و مجسمه ساختند شعر سراییده‌اند هم در شکل‌گیری تمدن نقش داشتند. ویل دورانت در کتاب «درس‌هایی از تاریخ» که در سال‌های آخر زندگی خود نوشت، می‌گوید که تاریخ ملت‌ها را باید با توجه به پدیده‌های علمی جدید نوشت.
از جمله آثار شناخته شده وی در ایران می‌توان به دو اثر دیگر یعنی تاریخ فلسفه و لذات فلسفه برگردان دکتر عباس زریاب خویی اشاره کرد. (کتاب تاریخ تمدن او در ایران ۱۱ جلد چاپ شده)
مهم‌ترین اثر او تاریخ تمدن، مجموعه کتابی ۱۱ جلدی است که با همکاری آریل دورانت، همسرش نوشته‌است. وی در این کتاب توانسته‌است با استفاده از آثار مورخان دیگر -از هرودوت تا آرنولد توین‌بی- که از ابتدای تاریخ مکتوب بشر تا کنون زیسته‌اند، مکتب نوینی از تاریخ‌نگاری را بوجود آورد. این مجموعه ناتمام است. دورانت می‌خواست نگارش آن را تا تاریخ معاصر غرب (تا سال ۱۹۳۳) ادامه دهند اما با مرگ هر دو، مجموعه تاریخ تمدن فقط تا جلد یازدهم که اختصاص به دوران ناپلئون دارد پیش رفت.

کتاب‌های یازده جلدی تاریخ تمدن عبارتند از:
1- مشرق زمین، گاهواره تمدن
2- یونان باستان
3- قیصر و مسیح
4- عصر ایمان
5- رِِنسانس
6- اصلاح دین
7- آغاز عصر خرد
8- عصر لویی
9- عصر ولتر
10- روسو و انقلاب
11- عصر ناپلئون
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj5niNn7pkw6-wMebiTWZ5XaOrqUiPx73KGIVEYRPU_Ywj6yrZ49d_edG6mCJF4uYBl-UhupFEvM3NqvcfnGqsybNNT8Fwi4DBDVPfBpD2oNfwdaKZH2spR5X3BkO9_E9G3MRfKn4Aj3Etd/s1600/down%DB%8Cload-ebook-icon.jpg




۲ نظر:

  1. دوست عزیز و اندیشمند
    با درود و احترام
    از این که وبلاگ ناچیز بنده را هم جز وبلاگهای مورد علاقه خود قرار داده اید باعث مباهات و افتخار من است و از بابت به خودم می بالم.
    از جناب عالی سوالی داشتم که اگر برایتان ممکن است به آن پاسخ بگویید و درصورت عدم تمایل هم بنده از جناب عالی سپاسگزار هستم.
    از آنجا که وبلاگ بسیار جالب و با طراحی بسیار زیبا دارید چند سوال برایم پیش امد تا بتوانم وبلاگ خودم را هم از نظر دسترسی خوانندگان به مطالب مختلف همانند وبلاگ جناب عالی غنی بسازم.
    اما سوالات:
    1- نحوه قرار دادن صفحات فیس بوک به چه صورت است و با چه ابزاری این کار را انجام داده اید؟ ( من اطلاعات کامپیوتری و برنامه نویسی ندارم)
    2- نحوه قرار دادن پیش خوان روزنامه ها به چه صورت است؟
    3- آیا منبع سراغ دارید که قالب وبلاگ ( برای بلاگر) بعنوان قالب خبری داشته باشد چون تمایل دارم یک وبلاگ خبری هم داشته باشم چون توانایی ایجاد سایت ندارم.
    من دارای یک صفحه در فیس بوک هستم که از آن برای انتشار اخبار و مطالب وبلاگم استفاده می کنم که این آدرس را دارد و می خواهم وبلاگ خبری هم ایجاد کنم:
    https://www.facebook.com/mypooriran
    وبلاگم را هم که می شناسید:
    http://mypoorhome.blogspot.se
    با درود و احترام بی پایان
    شاهین شعبانی

    پاسخحذف
  2. Thank you, thank you and well done.
    that was great
    again thanks a lot

    پاسخحذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...